Dolce&Gabbana

Sicily bag

64.900 RSD

Dolce & Gabbana Sicily torba dimenzija 33×28 cm, u tigrastom printu, kupljena je 2020. godine u Beču po ceni od 1400€. Iako je nošena, i dalje zrači elegancijom s nekoliko tragova nošenja. U gornjem delu torbe postoji izvučen konac, dok su na ivicama vidljivi manji tragovi nošenja.Uz torbu se dobija i kais dužine 46 cm koji omogućuje udobno nošenje preko ramena, takodje na kaisu ima nekoliko manjih tragova nošenja.Torba se može nositi kao clutch model ili preko ramena. Uz torbu dolazi i dodatna aksesorna pločica. Sam artikal poseduje potvrdu o originalnosti.

Stanje artikla: Nošeno

Kategorije: ,

Mišljenje stiliste:
Dolce & Gabbana Sicily torba je ikonski komad italijanskog luksuza koji spaja tradiciju s modernim sofisticiranim dizajnom.
D&G Sicily torba dobila je naziv po italijanskom ostrvu sa kog potiče jedan od osnivača brenda – Domenico Dolce. Sicilija je ostrvo na jugu Italije koje je brendu inspiracija zbog svoje lepote i prirodnog bogatstva. Sicily model prvi put predstavljen je 2009. godine i od tada je, može se slobodno reći, zaštitni znak brenda. Neka od svetski poznatih imena koja obožavaju ovu torbu jesu Sophia Loren, Monica Bellucci, Kate Middleon, a 2023. godine imali su kolaboraciju i sa Kim Kardashian.

Pol: Ženski

Dimezije: 33cm × 28 cm

Prodavac: 041

Prijavi se na naš Newsletter

Budi prva koja dobija sve vesti o promocijama, trendovima, i mnogo tome!