Dolce&Gabbana

Sicily bag

Originalna cena je bila: 82.600 RSD.Trenutna cena je: 71.900 RSD.

Dolce & Gabbana Sicily torba, dimenzija 33×28 cm, je simbol luksuza i elegancije. Kupljena 2020. godine u Beču po ceni od 1400€, ova crvena torba je pažljivo očuvana, s nekoliko tragova nošenja .Na zadnjem delu postoji mala siva fleka, dok su sitni tragovi vidljivi na ivicama u donjem dijelu torbe. Na prednjem delu blizu metala postoji mala ogrebotina. Dolazi s kaišem dužine 46 cm za nošenje preko ramena, pružajući praktičnost i udobnost u svakodnevnoj upotrebi. Poseduje potvrdu o originalnosti.

Stanje artikla: Nošeno

Kategorije: , ,

Mišljenje stiliste:
Dolce & Gabbana Sicily torba je ikonski komad italijanskog luksuza koji spaja tradiciju s modernim sofisticiranim dizajnom.
D&G Sicily torba dobila je naziv po italijanskom ostrvu sa kog potiče jedan od osnivača brenda – Domenico Dolce. Sicilija je ostrvo na jugu Italije koje je brendu inspiracija zbog svoje lepote i prirodnog bogatstva. Sicily model prvi put predstavljen je 2009. godine i od tada je, može se slobodno reći, zaštitni znak brenda. Neka od svetski poznatih imena koja obožavaju ovu torbu jesu Sophia Loren, Monica Bellucci, Kate Middleon, a 2023. godine imali su kolaboraciju i sa Kim Kardashian.

Dimezije: 33cm × 28 cm

Pol: Ženski

Prodavac: 041

Prijavi se na naš Newsletter

Budi prva koja dobija sve vesti o promocijama, trendovima, i mnogo tome!