Polène

Numero neuf leather bag

44.840 RSD

Polene numero neuf leather torba u veličini 25cm širini i 13 cm u visini. Sama torba je nova i ima svoj originalan dust bag.Jedan je od komada koji se teško nalazi danas na tržistu i moguće je ssmo poručuvanje preko personalnih shopera i to po ceni od 450e. Može se nosiri kao ručna torba ili kao cross body model.

Stanje artikla: Novo

Kategorije: , ,

Mišljenje stiliste:
Polène Numéro Neuf torba od kože je luksuzan komad poznat po svojoj elegantnoj izradi i praktičnom dizajnu. Izrađena od visokokvalitetne kože, ova torba ima moderan i minimalistički dizajn sa funkcionalnim detaljima kao što su unutrašnji džepovi za organizaciju. Dostupna je u različitim bojama koje obuhvataju neutralne tonove i življe nijanse, prilagođavajući se različitim stilovima i potrebama. Idealan je izbor za svakodnevnu upotrebu ili za elegantne prilike, dodajući sofisticiranost i stil vašoj garderobi.
Zanimljivost o Polène Numéro Neuf torbi je da je dizajnirana i proizvedena u Parizu, Francuska. Svaka torba se pažljivo izrađuje u lokalnim radionicama koje su poznate po svojoj tradiciji i veštini u izradi kvalitetne kožne galanterije. Ovo čini svaku Polène torbu ne samo modnim komadom, već i primerom francuskog nasleđa i vrhunske zanatske veštine.

Dimezije: 23cm x 13cm

Pol: Ženski

Prodavac: 055

Prijavi se na naš Newsletter

Budi prva koja dobija sve vesti o promocijama, trendovima, i mnogo tome!