Isabel Marant

Nowles lace-up snow boots 37

18.990 RSD

Isabel Marant Nowles čizme u veličini 37 . Crne su boje sa dodatkom crvenih pertli. Imaju svoj originalan dust bag i dolaze u odličnom stanju, plaćene su 600e. Imaju unutrašnju platformu u visini od 7 cm. Sam gornji deo čizme se može nositi na dva načina. Sa podignudit ili spustenim delom radi otkrivanja krzna ili prikrivanja istog. Imaju gumeni đon sa izraženim profilom, pružajući odlično prianjanje na klizavim površinama. Zbog svoje mekane unutrašnjosti i čvrste spoljašnosti, ove čizme su savršene za duge zimske šetnje i svakodnevno nošenje.

Stanje artikla: Novo

Veličina: 37

Kategorije: ,

Mišljenje stiliste:
Isabel Marant Nowles čizme su stilski i funkcionalan dodatak za zimu, poznate po svom udobnom dizajnu i luksuznoj izradi. Napravljene su od visokokvalitetne kože i antilopa, a imaju podstavu od ovčje vune koja pruža dodatnu toplinu i udobnost. Nowles čizme imaju prepoznatljiv dizajn sa vezicama, što omogućava podešavanje za savršeno pristajanje.
Isabel Marant Nowles čizme su postale popularne među modnim ikonama i ljubiteljima stila zbog svoje kombinacije praktičnosti i estetike. Poznate su po tome što su često viđene na influenserima i poznatim ličnostima tokom zimskih meseci, što dodatno doprinosi njihovoj popularnosti. Nowles čizme su dizajnirane da budu tople, udobne i moderne, što ih čini idealnim izborom za hladne dane.

Pol: Ženski

Prodavac: 047

Prijavi se na naš Newsletter

Budi prva koja dobija sve vesti o promocijama, trendovima, i mnogo tome!