Chanel

Cuba Urban Spirit backpack

253.700 RSD

Chanel Cuba Urban Spirit ranac je privlačan komad koji privlači pažnju svojom jedinstvenom kombinacijom boja i modernim dizajnom.
Dimenzija 26x20x10 cm, ovaj ranac je idealan za svakodnevnu upotrebu, pružajući dovoljno prostora za vaše potrebe. Unutarnjost same torbe otkriva tragove korištenja, ti su tragovi sitni i neprimjetni, na unutrašnjem delu poklopca postoji crna fleka Ovaj ranac je izrađen od visokokvalitetne žute prošivene kože sa prepoznatljivim Chanel dizajnom. Srebrni lanac sa ručkama i srebrni Chanel logo sa crvenim detaljima dodaju elegantan izgled. Ranac ima preklopni poklopac.Poseduje potvrdu o originalnosti.

Kategorije: ,

Mišljenje stiliste:
Chanel Urban Spirit Multicolor ranac savršeno spaja luksuz i funkcionalnost. Izrađen od visokokvalitetne žute prošivene kože, ovaj ranac nosi prepoznatljiv Chanel pečat.
Ranac je idealan za sve prilike, od svakodnevnih obaveza do večernjih izlazaka. Njegova žuta boja sa višebojnim detaljima unosi živost u svaki outfit. Preklopni poklopac ne samo da pruža sigurnost, već i dodaje klasičan izgled. Ako tražite torbu koja kombinuje eleganciju i praktičnost, ovaj ranac je pravi izbor.

Pol: Ženski

Dimezije: 26cm x 20cm x 10 cm

Prodavac: 004

Prijavi se na naš Newsletter

Budi prva koja dobija sve vesti o promocijama, trendovima, i mnogo tome!